YIN YOGA i GarnHuset

Kom til Hesnæs og oplev Yin Yoga Magi!

Når du praktiserer YIN regelmæssigt vil du finde en til en fantastisk ro, selvindsigt og kropsforståelse.
Så kom og være med  i Garnhuset på Hesnæs havn lørdag den 23. oktober kl 14-15.30

DAGENS TEMA:
Skiftet fra sommer til efterår kan være udfordrende. Fra det varme til det kølige.
Måske kender du til at kæmpe med forandringen, skiftet fra sommerens afslappede blødhed og mere uformelle skema, til efterårets komme med vind, regn og kulde. Det kan føles som om skemaet bliver mere striks, fastere mødetider, kortere dage og mere skutten og trækken skuldrene op til ørerne.

Yin Yoga er den perfekte modpol til hverdagens yang. Især de mørke kølige måneder er en oplagt tid at fordybe sig i Yin Yoga. Det er en mindful praksis, som handler om at finde ro i nuet, mærke ind og mærke efter.

Du får tid til at mærke dig selv. Din krop og dit sind. Du lærer at give slip på det der ikke tjener dig og kan skabe plads noget nyt eller noget mere. En regelmæssig Yin praksis skaber balance i dit centralnervesystem, mindsker skavanker og giver større mentalt overskud.

KOM! og bliv introduceret til Yin Yogaens Magi lørdag den 23. oktober kl. 14.00-15.30 i GarnHuset på Heshæs Havn. Du er velkommen til at medbringe dit eget udstyr. Har du ikke dit eget, kan du låne af mig. Vi slutter i med et glas godt øl. (inkluderet i prisen).

Pris per person kr. 150,00

Max 15 deltagere.

Bemærk: 
Tilmelding er bindende. Du kan altså ikke få pengene retur, men bliver du forhindret er du velkommen til at sende en ven i dit sted.

Date

okt 23 2021
Expired!

Time

14:00 - 15:30

Cost

DKK 150,00
Hesnæs Havn

Location

Hesnæs Havn
Bønnetvej 65, 4850 Stubbekøbing
Ja tak til YIN MAGI