SUP TOURS & KURSUS

mest for voksne...

SOLNEDGANG & ROSE

Kom med på en skøn aftentur, hvor vi padler stille og roligt langs kysten. Undervejs gør vi holdt og nyder solnedgangen, naturen og et glas Rosé. Turen varer ca 2 timer. 

GODMORGEN & KAFFE

Turen til de morgen friske, hvor vi padler afsted, nyder morgen solen, lytter til naturen og tager det i et roligt tempo. Undervejs nyder vi en kop kaffe, eller te.

VI SEJLER OP AD ÅEN

En rigtig natur-tur op ad fribrødre å ved Stubbekøbing. Vi mødes på havnen og padler hen til åen, måske møder vi en fisk, eller en hare på land. 

2 TIMERS SUP KURSUS

Her lærer du de basale SUP teknikker, og får en introduktion til udstyret, sporten og sikkerhed på vandet. Kurset foregår i de naturskønne omgivelser ved Hesnæs Strand eller Stubbekøbing. Turen bliver i et behageligt tempo hvor alle kan være med. Undervejs undervises du i:

  • SUP padle teknik
  • Vendinger
  • Selv-redning og makker-redning
  • Sjov og leg på vandet 

Du bliver undervist af uddannet og erfaren SUP Instruktør.

Nogen ture bliver planlagt, andre er private. Det hele afhænger af vind og vejr. Er du interesseret, så kontakt mig og hør mere.

SUP YOGA EVENT & WORKSHOP

SUP YOGA er relativ nyt i Danmark, og helt enkelt er det YOGA på et SUP boards. Forskellen fra YOGA på land er på et paddle board er underlaget i konstant bevægelse. Du skal hele tiden tænke på din balance og dine muskler skal arbejde lidt anderledes. Alle kan være med til SUP yoga og hvem ved måske får du en badetur som bonus!

1,5 TIME SUP YOGA EVENT

Vi starter med en kort introduktion til yoga og paddleboards. Vi varmer også op på stranden, selvfølgelig med YOGA, så du har bevægelserne i kroppen inden vi padler ud. Efter YOGAen på vandet, padler vi tilbage og nyder en forfriskning på stranden. 

3 TIMERS SUP YOGA WORKSHOP

På denne workshop vil du opleve det blide og rolige samt det fysisk krævende YOGA. Både din balance og din core muskulatur bliver udfordret. Og dine latter muskler bliver helt sikkert også rørt. Det er en fordel, men ikke et krav, at du kender til enten YOGA eller SUP i forvejen. Der er frokost fra Hesnæs Havn inkluderet i workshoppen.

Du bliver undervist af uddannet og erfaren SUP YOGA instruktør.