ALT INKLUSIV

Alt inklusiv betyder at jeg ikke har EKSTRA tillæg for alt muligt.

Du skal bare have dig selv med, resten står jeg for.  

 Der er selvfølgelig altid friske bløde  håndklæder og bomuldslagner. Inden behandlingen, taler vi om hvad du ønsker at jeg skal fokuserer på. Hver behandling er tilpasset din krops behov, på det givne tidspunkt.  Efter behandlingen vender du tilbage til hverdagen mens du nyder lidt frisk frugt, vand og eventuelt  et energi-shot, der hjælper dit system til at genstarte.

MASSAGE:

Fysiurgisk Massage, Sportsmassage, Triggerpunkt massage, MFR og udstræk, Skadesterapi, Stolemassage og Idrætsterapi.  Jeg anvender alle ovenstående metoder og  min erfaring siger mig at det bedste resultat opnås ved at se på den specifikke krop foran mig også behandle med de metoder der giver størst effekt. 

Jeg elsker mine kunder, men jeg vil helst have at de kommer så lidt som muligt. Det er vigtigt for mig at give en effektiv behandling, så smerten forsvinder. 

Når det er sagt, så handler massage nogen gange om en afslapning og velvære, hvor du får lov at give dig hen og blive forkælet, den slags behandlinger kan man aldrig få nok af! 

MEST ALMINDELIGE MASSAGEFORMER

De fleste har nok prøvet en almindelig Fysiurgisk massage, hvor der arbejdes med olie. Nogen har måske også prøvet en sportsmassage, som især er god som restitution eller som opvarmning inden en sportsperformance.  I sportsmassagen møder du også ofte udstræk.  

TRIGGERPUNKTMASSAGE

Triggerpunkt handler om at finde det ømme punkt, og hjælpe med at få spændingerne til at slippe der. Disse punkter kan påvirke andre steder i kroppen. Triggerpunkter kan behandles både med direkte tryk og nåle. 

MFR (MYOFASCIAL RELEASE)

Handler om at arbejde med bindevævet. Bindevævet omslutter og adskiller alle  muskler og væv.  Over tid  dehydrer bindevævet og det kan føles stift og lettere smertefuldt. Behandlingen handler om at strække i vævet og sørge for at der kommer ny energi og næringsstoffer til området. 

CUPPING & GUA-SHA

Er baseret på TCM (Traditionel Kinesisk Medicin) og arbejder blandt andet med stagnereret energi i kroppen. Cupping er også virkelig effektivt til at behandle dybe muskelspændinger, da vævet løftes og blodgennemstrømningen derved øges. Du vil ofte se udtræk, der minder om men IKKE er blå mærker. 

Nogle sundhedsforsikringer giver tilskud til massage, hvis massøren er RAB (Registreret Alternativ Behandler). Det er jeg.  

THAI YOGA MASSAGE

Jeg er Danmarksmester, og min helt specielle tilgang til denne behandling skaber energi og flow i hele dit system. Vi får hver dag millioner af sanseindtryk, og for mange betyder det et overbelastet nervesystem. En Thai YOGA massage afhjælper spændinger og smerter og hjælper dig til at mærke din krop igen. Det skal faktisk opleves og ikke forklares, men du får kontakt til dit dybe åndedræt og det afbalancerer dit nervesystem og styrker immunforsvaret. Efter behandlingen vil du opleve en boblende og fri fornemmelse i kroppen, nærmest som om du er født på ny.

BEMÆRK: Massagen foregår på gulvet og du er skal have behageligt tøj på.

BINDEVÆV, CUPPING & GUA-SHA

Jeg bruger cupping og Gua-Sha eller Scraping i de fleste af mine behandlinger. Det gør jeg fordi det er ekstremt effektivt til at opløse myoser og øge blodgennemstrømningen og derved detoxe området for affaldsstoffer og stagneret blod. 

Cupping og Gua-Sha er også  virkelig velegnet til at re-hydrere bindevæv, da behandlingen sender frisk blod og nye næringsstoffer til det bindevævet.  

Er der meget stagnation, ophobede affaldsstoffer eller anden ubalance, vil det kunne ses på de mærker cuppingen eller Gua-sha efterlader. 

Gua betyder i øvrigt; skrabe og Sha er navnet for den karakteristiske farve huden får  efter behandlingen. 

Både Cupping og Gua-Sha bygger på Traditionel Kinesisk Medicin, akupunkturpunkter og meridianbaner. 

 

Copyright kanpobliss

RELAX & ENJOY

De fleste har rigtig mange mennesker de gerne vil være noget for, familien, chefen, kollegaerne, vennerne, hunden. Det bliver svært hvis vi er helt udmattede. 

Er du nået dertil, så anbefaler jeg mine Relax & Enjoy behandlinger. 

Underben & Fødder:

behandlingen består af et lækkert fodbad bestående af æteriske olier udvalgt specielt til dig og dine fødders behov. En skøn fodpeeling, der vækker energien i dine fødder. Til sidst en fantastisk asiatisk fodmassage og reflexology af dine underben. Jeg slutter af med en helende creme, der afhjælper hælrevner og sprækker. Lider du af uro, hævede ben eller trætte fødder, er det den perfekte behandling. Du kommer til at svæve herfra på bløde skyer.

Under- og overarme, albuer og hænder:

jeg har udvalgt en helt særlig håndmaske til denne behandling. Mens masken virker, får du lov til at lukke øjnene og nyde roen mens jeg guider dig til at give slip og slappe af. Bagefter får dine arme en behagelig triggerpunktmassage med udstræk. Massage af hænder og arme er en sanselig oplevelse, fordi den påvirker alle de små nerveender i fingre og håndflade. Jeg slutter behandlingen med at en plejende creme, så du kan gå herfra med byens blødeste hænder og helt lette arme.  

Ansigt & hovedbund:

Dine ansigtsmuskler vækkes let med en kølig glow-massage for derefter at blive omsluttet af et nærende heat-wrap med lavendel olie, der får alle de små ansigtsmuskler til at slappe af. Jeg følger op med en opstrammende ansigtsmassage, der løsner op for spændinger i ansigts- nakke- og halsmuskulaturen og får dit nervesystem til at slappe af. Spændinger i ansigtsmuskulaturen kan give hovedpine, kæbesmerter, flere rynker og ”træt” hud. Behandlingen afsluttes med en energigivende hovedbundsmassage og et lydbad med tibetanske syngeskåle.