PRISER MASSAGE:

Altid individuel behandling

tilpasset DIN krops behov

BASIS

KR. 450,00

Vedligeholdelsesbehandling.

45 minutters massage, ofte af nakke og skuldre. 

Altid kombi-behandling, jeg bruger de metoder der virker bedst.

MEST POPULÆRE

KR. 600,00

God til at komme i dybden og løsne.

60 minutters massage med ekstra fokus på de områder der driller. 

Altid kombi-behandling, jeg bruger de metoder der virker bedst.

LUKSUS

KR. 900,00

Hele kroppen, hænder, fødder og ansigt.

Meget mere af det hele. 

Altid kombi-behandling, jeg bruger de metoder der virker bedst.

KOMBI-BEHANDLINGER:

I alle behandlinger indgår, bløde og velduftende håndklæder og bomuldslagner. Du skal altså kun have dig selv med. Behandlingen starter altid med spørge ind til dine ønsker til behandlingen og hvor jeg skal fokuserer. Det betyder at du altid får en individuel tilpasset behandling.
Når behandlingen er slut, vender du tilbage til hverdagen mens du nyder lidt frisk frugt og et energi-shot som hjælper dit system til at genstarte og gøre dig klar til at møde verden igen.

30 min. massage/kombi-behandling       kr. 300,00

45 min. massage/kombi-behandling       kr. 450,00

60 min. massage/kombi-behandling       kr. 600,00

90 min. massage/kombi-behandling       kr. 900,00

3 x 45 min massage/kombi-beh.                kr. 1.185,00

3 x 60 min massage/kombi-beh.                kr. 1.500,00

5 x 45 min massage/kombi-beh.                kr. 1.975,00

Min erfaring er at kombinationsbehandling giver det bedste resultat på den korteste tid. For mig er det vigtigt at finde ind til kernen af problemet men også forstå hvad dit ønske med behandlingen er.  Det er altså ikke tale om en ”one-size-fits-all”, jeg ser derimod på din problemstilling og ud fra det sammensætter jeg forskellige massage-metoder og øvelser specielt til dig.

En kombinationsbehandling kan bestå af en eller flere af disse metoder: Almindelig massage, skadesterapi, sportsmassage og udstræk, vejrtrækningsøvelser, Cupping, Gua-sha, triggerpunktsbehandling eller øreakupunktur.

Du får også øvelser med hjem, som jeg udvælger specielt til dig. Øvelserne gør at DU får større, bedre og længere effekt af behandlingen. Al behandling foregår selvfølgelig i samråd med dig.

Nogle sundhedsforsikringer giver tilskud til massage, hvis massøren er RAB (Registreret Alternativ Behandler). Det er jeg.  

THAI YOGA MASSAGE

60 min. THAI YOGA MASSAGE       kr. 600,00

90 min. THAI YOGA MASSAGE       kr. 900,00

I 2020 blev jeg Danmarksmester og i 2021 vandt jeg sølv i Thai Massage, og det tror jeg er fordi jeg har skabt en behandling der skaber energi og flow i hele dit system.
Hver dag får vi millioner af sanseindtryk, og for mange betyder det et overbelastet nervesystem. Thai YOGA massage afhjælper spændinger og smerter og hjælper dig til at mærke din krop igen og afstresse dit nervesystem. Efter behandlingen vil du opleve en boblende og fri fornemmelse i kroppen, nærmest som om du er født på ny.

En Thai YOGA Massage skal ikke forklares, den skal opleves! 

BEMÆRK: Massagen foregår på gulvet og du er skal have behageligt tøj på.

FASCIA/BINDEVÆVSMASSAGE:

30 min. Bindevæv m. cupping       kr. 300,00

45 min. Bindevæv m. cupping       kr. 450,00

Mine kunder vælger bindevævsmassagen, for at få en bedre kropsholdning og mere graciøse bevægelser. Dit bindevæv bliver nemlig stift og dehydreret i takt med at du bliver ældre. Når det bliver manipuleret, påvirkes hudens struktur og giver den en smukkere glød. Bindevævsmassage er også et rigtig godt middel til at mindske cellulitis, eller fjerne stivhed ved lænden eller andre bevægelige led.

RELAX & ENJOY

Trænger du til en god gang selvforkælelse, så er Relax & Enjoy noget for dig. Du kan også vælge en massage som en Relax & Enjoy behandling hvor jeg arbejder med lange blide strøg som får krop og sind til at slappe af.

Underben & Fødder 45 min                                                            Kr. 495,00

Din behandling starter med et lækkert fodbad bestående af æteriske olier udvalgt specielt til dig og dine fødders behov. Efter fodbadet får du en skøn fodpeeling som vækker energien i dine fødder. Til sidst får du en asiatisk fodmassage og reflexology af dine underben. Det hele sluttes af med en helende creme, der afhjælper hælrevner og sprækker. Lider du af uro, hævede ben eller trætte fødder, er dette den perfekte behandling. Du kommer til at svæve herfra på bløde skyer.

Under- og overarme, albuer og hænder 45 min                  Kr. 495,00

Jeg har ledt og fundet en virkelig fantastisk håndmaske og helt særlig peeling til denne behandling. Mens masken virker, får du lov til at lukke øjnene og nyde roen og jeg guider dig til at grounde og slappe af.  Bagefter får dine over- og underarme en behagelig triggerpunktmassage med udstræk. Massage af hænder og arme er en sanselig oplevelse, fordi den påvirker alle de små nerveender i fingre og håndflade. Jeg slutter behandlingen med at en plejende creme, så du kan gå herfra med byens blødeste hænder og helt lette arme.  

Ansigt og hovedbund 35 min                                                           Kr. 395,00              

Behandingen starter med en peeling-massage. Den følges op med en afrensning og et skønt lavendel heat-wrap, der får alle de små ansigtsmuskler til at slappe af. Nu følger den egentlige massage, der løsner op for spændinger i ansigts- nakke- og halsmuskulaturen og får dit nervesystem til at slappe af. Spændinger i ansigtsmuskulaturen kan give hovedpine, kæbesmerter, flere rynker og ”træt” hud. Behandlingen afsluttes med en energigivende hovedbundsmassage og en kølende og opstrammende faceroller-massage.

RETURN TO PLAY - SKAVANK YOGA

Har du i længere tid døjet med en skavank, skade eller spændinger i kroppen. Er du træt af at vågne og have ondt, eller af at gå i seng med smerter?  Så anbefaler jeg et individuelt forløb. Udviklet specielt til dig Kontakt mig for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig!

Alle forløb er individuelle og prisen vil afhænge af om vi skal mødes 3, 5 eller 7 gange. Den afklarende samtale er selvfølgelig gratis og derefter beslutter du om jeg skal hjælpe dig. 

GRØN-SUND OUTDOOR samarbejder med Falster Kyst ApS og de fleste aktiviteter foregår på Hesnæs Havn og Strand. Her er kan du blandt andet leje SUP boards, dyrke YOGA, Strand Fitness eller være med i Skovløbet.

 Har du aldrig prøvet SUP, anbefaler jeg et intro kursus i  de basale SUP teknikker, så får du mere glæde af boarded. Du kan også prøve SUP YOGA eller bare tage med på en afslappende solnedgangs SUP TOUR.

Se sommerens aktivitetskalender og læs meget mere om OUTDOOR HER.

YOGA & TRÆNING:

Outdoor YOGA per gang                                                                Kr.  125,00

Outdoor HIIT per gang                                                                     Kr. 90,00

3 x YOGA                                                                                                  Kr.  300,00

3 X HIIT                                                                                                      Kr. 200,00

SKAVANK YOGA (return to play) 55 min.                           Kr. 675,00

3 x SKAVANK YOGA                                                                         Kr. 1995,00

Privat YOGA el trænings event fra kr.                                    Kr. 800,00

LEJE AF SUP BOARD:

3 timer inkl vest                                                                              Kr. 250,00

En hel dag (10-17) inkl. vest                                                    Kr. 495,00

Leje af våddragt                                                                              Kr. 75,00

Leje af neopren sok                                                                       Kr. 25,00

Tilkøb basis paddle teknik                                                        Kr. 50,00

Du kan leje SUP boards I butikken på Vestergade eller på Hesnæs Havn.  Når du lejer et board skal du følge ”husreglerne” for sikker SUP.

EVENTS & WORKSHOPS:

mest for voksne...

SUP TOUR 1,5 time                                                                          Kr. 225,00

SUP INTRO kursus 2 timer                                                         Kr. 395,00

SUP YOGA EVENT 1,5 time                                                       Kr. 195,00

SUP YOGA WORKSHOP 3 timer                                           Kr. 495,00

Team Building SUP Event                                                            Kontakt mig for tilbud

Alle SUP aktiviteter er vind og vejr-afhængige. Der vil være max 8 på et event. Deltagere under 16 år skal følges med en voksen over 20 år. Alle retningslinjer og sikkerhedsanvisninger skal følges. Alt nødvendigt udstyr er med i prisen. Du er velkommen til at bruge eget udstyr. Læs mere om de aktueller kurser og events i aktivitetskalenderen.